DAP Healthy paws

Onze praktijk

De praktijk werd in 1999 opgericht door Dr. Inge Matteeusen en Dr. Johan De Meulemeester. Zij studeerden beiden af in 1993. Sinds 2018 wordt het team verstevigd met Dr. Britt Van Severen. Zij behaalde haar diploma in 2016. Sinds oktober 2022 heeft Dr. Lotte Mampaey het team vervoegd. Zij behaalde haar diploma in 2019.

Wij behandelen uitsluitend kleine huisdieren; honden, katten, knaagdieren en vogels. U kan bij ons terecht voor jaarlijkse controles en vaccinaties, medische consultaties, voedingsadvies, etc. Wij staan ook in voor de verkoop van voeding. Zowel onderhoudsvoeding, ondersteunende voeding en geneesmiddelen.
Indien nodig voor uw huisdier, beschikken wij naast  RX en echo ook over een eigen bloedanalyse toestel om zo snel mogelijk een correcte diagnose te verkrijgen.

Ook voor chirurgie en hospitalisatie van uw geliefde viervoeter kan u bij ons terecht. Wij verzekeren kwalitatieve diergeneeskunde die ondersteund wordt door de meest geschikte diagnostische tools. Wij blijven streven naar een aanpak op maat, voor zowel dier als baas.

'

De praktijk

Wachtruimte

Consultatie-
Ruimte

Laboruimte

RX/echo

Operatiekamer

Hospitalisatie-
ruimte

In beeld

Upload hier je foto